Loading...
Tarinamme 2017-09-12T10:34:53+00:00

PIZZA POP

Meillä alusta loppuun tehtyä. Tuoretaikina joka päivä. Ilman E-koodeja tai lisäaineita.
Suomalaista käsityötä parhaimmillaan!

Pizza Popin taikinan teemme itse omalla reseptiikallamme leipomossamme joka päivä. Taikinamme on aina tuoretta, pakastamatonta, eikä siinä ole lisättyjä E-koodeja tai lisäaineita. Pizzojen täytteinä käytämme ensiluokkaisia ja tuoreita raaka-aineita sekä tietysti oikeaa juustoa. Jauhoseoksen sekoitamme itse salaisella reseptiikalla, jossa hyvän pizzataikinan perustana on mm. puolikarkeaa vehnäjauhoja Helsingin Myllyltä Järvenpäästä, durum-vehnäjauhoja paikalliselta tukkuliikkeeltä sekä muutamaa 00-hienoa erikoishienoa vehnäjauhoa suoraan Italiasta. Taikinan annamme nousta noin puolentoista-kahden vuorokauden verran.

Kokovaihtoehtoja on neljä: pieni 20 cm, normaali 30 cm, medium 35 cm ja perhe 40 cm. Kaikkiin kokoihin voit valita paksun pohjan (American Pan) näin halutessasi. Glutenittoman pizzan (vain norm. ) viimeistelyn valmistamme puuhiiligrillissämme – tunnet sen rapeudessa sekä maussa!

Kastikkeeksi voit valita perinteisen POP:in tomaaattipohjaisen kastikkeen, uuden valkoisen pizzakastikkeen tai monista muista kastikevaihtoehdoistamme.
Päällä käytämme vähälaktoosista mozzarella-edam juustosekoitusta ja halutessasi voit valita veloituksetta myös laktoosittoman juuston tai vegaanisen juustovalmisteen.

Leivomme pizzamme aina käsin ja paistamme ne aidossa Pizza Master kiviuunissamme.
Palkittua ammattitaitoa jo vuodesta 1996.

Sydämellisesti, tervetuloa maistamaan PIZZA POP ARTESAN!

BRGR POP

Brgr Popeissa käytämme brioshe sämpylöitä, tuoreita kasviksia ja ainoastaan Black Angus rotukarjanlihapihvejä. Välissä POPIN kuulua ketsuppia ja aitoa majoneesia.

Tuunaa valitsemallasi juustolla ja lisukkeilla tai rapeaksi grillatulla pekonilla! Lopputulos kruunataan aidossa Josper puuhiiligrillissä n. 350°C, jossa savu ja puuhiilihiillos tekevät grillaukseen lähtemättömän vaikutuksen! Burgerit valmistetaan puuhiilloksella grilliritilöiden sekä pariloiden päällä.

Grillin säädettävä ilmankierto varmistaa sen, että lihassa säilyy sen ominaismaku, rakenne ja mehukkuus aivan uudella tavalla.

Tervetuloa maistamaan!

VASTUULLISUUS

RAAKA-AINEET

Valitsemme tuotteissamme käytetyt raaka-aineet laadun, alkuperän ja tuotantopaikan suhteen. Suosimme erityisesti paikallisia lähialueen toimittajia, kotimaisia raaka-aineita sekä luomutuotantoa aina, kun se suinkin on mahdollista pohjoisen ilmasto-olosuhteet huomioon ottaen. Luomukananmunia olemme käyttäneet heinäkuusta 2017 alkaen.

Olemme sitoutuneet käyttämään sertifikoituja ja vastuullisesti pyydettyjä kalatuotteita katkarapuja, tonnikalaa, simpukoita sekä lohta. Tästä lisää: www.msc.org

Lihatuotteemme päätoimittajat ovat Roslund Ky ja Wotkins Oy, molemmat Helsingistä. Pizzajuustomme tulee Suomen Sipoosta, Arlalta. Erikoisjuustot tulevat taas Valiolta ja paikallistukkureilta.

YMPÄRISTÖ

Ravintolamme kierrättää 100 % paistorasvan, paristot, sanomalehdet, lasit, pahvit, lasipullot, tölkit, PET –juomapullot ja pellin.

Ravintolamme valaistus on vaihdettu täysin vähäkulutuksisiin LED -valoihin ja juuri remontoidut asiakas wc:t saivat täysin uudet vettä säästävät kalusteet.